Kujundusmalli paigaldamine

 

Oma lehekülje kujundusmalliks valisin Astrid. Mina installisin teda Colorlib veebilehe kaudu ja paigutasin oma veebilehele. Installisin siin: Link. Alguses ma otsisin  kujundusmalli mis oleks hästi nii blogile kui ka portfooliole. Olin juba mitmeid tasuta kujundusmalle uurinud ning ükski ei sobinud. Mulle meeldib kui kaasaegne ta on. Ma muutsin taustapildi ära ja tegin postituse, et näidata kuidas sisu kuvatakse lehel. Taustapilti valimiseks uurisin mitmeid veebilehti, kus saab pildid tasuta kätte saada. Peatusin Pexel’is.

Minu veebileht : https://katariin.me/

palett

 

3 Kujundusmalli lisaks:

  1. Tyche

Link: https://colorlib.com/tyche/

palett2

See kujundusmall on pigem e-kaipluse pidamiseks. Minu jaoks see on üsna ilusa disainiga,  siit saab palju muuta vastavalt oma vajadustele. Kui teha veebileht e-poest, siis oleks see “teema” üks võimalikest valimisest.

 2. Illdy

Link: https://colorlib.com/illdy/

palett2

Sellisel kujundusmallil on tülikas mingeid muudatusi teha. Kaua üritasin kollastest nuppudest lahti saama, uurisin, et nuppude värvi ühe kaupa muutma ei saa. On olemas kohandatud värvivalik (palett ) ja midagi eraldi muutma ei ole võimalusi. Disain tuntub moekas, värvid sobivad üksteistega hästi, ainult inimestele, kellele ei meeldi roosa värv, vist ei vali selle malli.

palett

3.  Parallax-one

Link: https://themeisle.com/themes/parallax-one/

palett2

Selline kujundusmall on väga ilusa disainiga, samuti on ta väga paindlik, väga palju saab käsitsi kohandama.  Mil ma paigutasin selle kujundusmalle palju aega oli võtnud üle vaatamiseks, ehk mis ja kuidas muutma võib. Ta on modern kujul. Võib olla kohandan oma veebilehele hiljem.

 

Link 

 

 

Leave a comment